Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20140204234013.jpg

Nintendo wraca do Polski za sprawą nowego dystrybutora. Na oficjalnej stronie polskiego oddziału Nintendo pojawiła się wreszcie długo wyczekiwana informacja - nowym dystrybutorem została firma ConQuest Entertainment, zajmująca się już produktami Nintendo na terenie Czech. Objęcie warty przez czeskie ConQuest Entertainment nastąpi 1 marca 2014 roku.

Poprzednim dystrybutorem Nintendo na terenie naszego kraju było Stadlbauer, którego umowa z japońskim gigantem wygasła 28 lutego 2013 roku. Jako że Nintendo nie zdążyło znaleźć żadnego zastępstwa dla Stadlbauera, produkty Ninny zniknęły z naszego rynku.

Jeśli doczekamy się polskiego oddziału Club Nintendo, to operację można uznać za wyjątkowo udaną.

Źródło: gram.pl

Opublikowano

Modlę się żeby to przyniosło jakieś skutki bo ostatnio produkty Nintedo widziałem w sklepie parę lat temu.

Pomocnik
Opublikowano

Modlę się żeby to przyniosło jakieś skutki bo ostatnio produkty Nintedo widziałem w sklepie parę lat temu.

Myśle że potencjalny rynek zbytu jest spory, napewno im się opłaci. 

Opublikowano

Nintendo znowu w polsce?

Żartujecie sobie ?

Dla mnie to badziew -.-'

Nigdy nie grales na zadnym nintendo?

A no tak jestes 9 latkiem co ma ps4,ps5 i xboxy 960 tak?

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

Nintendo znowu w polsce?

Żartujecie sobie ?

Dla mnie to badziew -.-'

Hah nie ośmieszaj się :) Wracaj do swojego metina ;) Ja wreszcie może skszę się na 3DSa dla paru gier.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grałeś kiedykolwiek w coś od Nintendo w ogóle? ;)

Starsze konsole były najlepsze :D

Obecnie posiadam także Wii i Wii U i tak średnio jestem zadowolony.

dudeson.png

Opublikowano

Obecnie posiadam także Wii i Wii U i tak średnio jestem zadowolony.

Też pewnie byłbym średnio zadowolony z Wii U (mało gier). Za to na starym Wii nadal jeszcze gram w Zeldę TP i muszę sobie kupić SMG :P

Opublikowano

Mnie tam nintedo nie interesuje. Grałem i powiem szczerze, że to jest dla takich "dzieci". Dla starszych polecam psp xboxy i pc :D

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Mnie tam nintedo nie interesuje. Grałem i powiem szczerze, że to jest dla takich "dzieci". Dla starszych polecam psp xboxy i pc :D

Na konsolach które podałeś nie zagrasz w Pokemony, Mario Land, Kirby , Smash Bros, Monster Hunter, Zelda, Animal Crossing i wiele innych... a są to gry których trzeba doświadczyć, i wcale nie są "dla takich dzieci" :D

Opublikowano

Być może skuszę się na 3ds'a tym bardziej że będzie wychodził remake pokemon Sapphire/rugby + może zelda, a że Nintendo "wraca" do polski to dobra okazja na to. Co do osób które mówią że to gry dla dzieci widocznie nie grały w te gry i nie wiedzą co piszą, Kappa.

DR5ChPt.png

Opublikowano

to jest dla takich "dzieci". Dla starszych polecam psp xboxy i pc :D

Widać jesteś typowy polak, który na grach zna się jak kura na pieprzu :)

Poza tym większość graczy Nintendo to ludzie dorośli ... :P Zdziwiłbyś się.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To w takim razie czemu ich gry i konsole po dziś dzień pobijają rekordy sprzedaży? xD

http://www.spidersweb.pl/2013/07/wii-u-wyniki-sprzedazy.html

Nintendo ma teraz jedna z najgorszych sytuacji,w europie nikt juz tego prawie nie kupuje, osobiście nie mam znajomego który by mial Wii U czy jakoś tak.

"Ile egzemplarzy Wii U udało się sprzedać Nintendo w minionym kwartale? Niemal tyle, co konsol PlayStation 3… zakupionych w ciągu jednego tylko tygodnia." ~spidersweb

Opublikowano

@realo

Sytuacja Wii U poprawiła się po premierze Mario Kart 8 (świetna gierka, niestety nie miałem okazji w nią zagrać), a nie zapominajmy o Zeldzie, która została niedawno zapowiedziana i wygląda wspaniale.Jestem pod wrażeniem jak Nintendo próbuje wycisnąć wszystkie soki ze swojej konsoli.Takiej gierki nie powstydziłyby się PS4/XBO

Opublikowano
http://www.spidersweb.pl/2013/07/wii-u-wyniki-sprzedazy.html

Nintendo ma teraz jedna z najgorszych sytuacji,w europie nikt juz tego prawie nie kupuje, osobiście nie mam znajomego który by mial Wii U czy jakoś tak.

"Ile egzemplarzy Wii U udało się sprzedać Nintendo w minionym kwartale? Niemal tyle, co konsol PlayStation 3… zakupionych w ciągu jednego tylko tygodnia." ~spidersweb

Wii U się źle sprzedaje wszędzie nie tylko w Europie i to jest niestety porażka. Ale taki 3DS od nintendo nadal utrzymuje się w czołówce sprzedaży.

Do tego niedawno wydany Mario Kart 8 na Wii U sprzedał się lepiej niż nie jeden inny tytuł AAA pomimo małej popularności konsoli. Nie pisz jak się nie znasz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...